Att använda Yle Arenan utomlands

Ifall du har en fast adress i Finland kan du titta och lyssna på allt innehåll på Yle Arenan då du reser inom EU, i Norge, Liechtenstein eller Island.

Det här förutsätter att du har verifierat din hemkommun via ditt Yle-konto. Hemkommunen checkas mot uppgifter som finns hos Befolkningsregistercentralen. Verifieringen behöver göras bara en gång.

Det är på samma sätt möjligt att se Yle Arenans program i hela Norden.

Både video och ljud fungerar nu inom hela EU - via Yle Arenan-appen för iOS och Android, samt via dator med webbläsare.

En stor del av Yle Arenans innehåll är tillgängligt i hela världen och kräver ingen verifiering. Upphovsrättsliga avtal bestämmer vilka program som får vara tillgängliga utanför Finland.