Upota Areena-sisältöä omille verkkosivuillesi

Osa Areenan sisällöstä on upotettavissa myös Ylen ulkopuolisille sivuille. Upotusmahdollisuus on käytettävissä niissä Areenan tallenteissa, joiden kohdalla Ylen oikeudet mahdollistavat upotuksen: tämä tarkoittaa pääasiassa Ylen itse tuottamaa sisältöä. Mikäli sisältö on upotettavissa, on Areenan selainversion esitysruudun oikealla puolella teksti Jaa ohjelma. Mainonnassa, markkinoinnissa tai kaupallisessa tarkoituksessa aineistoa ei ole lupa käyttää.

Kaikkia Ylen sisältöjä suojaa tekijänoikeuslaki. Tutustu myös mitä saat tehdä Ylen sisällöillä.

Näin teet upotuksen:

Valitse ohjelma ja laita se päälle. Jos ohjelma on upotettavissa, ohjelman esitysruudun oikealle puolelle ilmestyy teksti Jaa ohjelma.

Kuva Yle Areenan playerista missä jaa ohjelma tekstin ympärille on laitettu punainen suorakulmio.

Klikkaamalla tätä tekstiä esitysruudun päälle avautuu upotuskoodin sisältävä näkymä. Klikkaa <> -merkit sisältävää harmaata palleroa, jonka alapuolella lukee Upota.

Jaa ohjelma teksti ja eri ikoneita ja some-palveluita.

Kopioimalla upotuskoodin ja sisällyttämällä sen omille sivuillesi saat kyseisen ohjelman näkymään vaikkapa omassa blogissasi. Kun ohjelman julkaisuaika Areenassa loppuu, loppuu myös ohjelman toiminta sivulla, jonne se on upotettu.

Jaa ohjelma-teksti ja eri ikoneita ja some-palveluita. Maaluttana tekstinä Areenan upotuskoodipätkä.

Ohjelma on myös mahdollista jakaa tietystä kohdasta. Tällöin sinun tulee laittaa täppi kohtaan Jaa kohdasta. Mene ohjelmassa haluamaasi kohtaan, pysäytä ohjelma ja klikkaa ruutua, jolloin Jaa ohjelma -painike tulee jälleen näkyviin. Voit myös kirjoittaa oikean kohdan ajan (minuutit ja sekunnit) numeroiden tilalle. Kun tietty kohta on valittu, klikkaa <> -merkkiä (Upota) ja kopioi linkki.

Jaa ohjelma-teksti ja eri ikoneita ja some-palveluita. Jaa kohdasta ruksi on ruksattu ajassa 10:28.