Webbläsare som Yle Arenan stöder, och varför man bör uppdatera sin webbläsare

Yle Arenan har testats med Google Chrome och Mozilla Firefox och och fungerar bäst med dessa. Det är möjligt att även andra webbläsare fungerar - exempelvis Edge, Safari eller Opera - men de här kan ha brister som Arenan inte ansvarar för.

Via dessa länkar kan du ladda ner de vanligaste webbläsarna: Google Chrome, Mozilla Firefox. Apple har sin egen Safari-webbläsare.

Stödet för Internet Explorer har upphört och man bör inte längre använda denna webbläsare.

Varför bör hålla webbläsaren uppdaterad?

Att uppdatera webbläsaren är viktigt av säkerhetsskäl. Via uppdateringarna kommer också fortsatta ändringar i hur webbläsaren fungerar. Man försöker göra webbläsarna snabbare, förbättra funktionerna och korrigera buggar.

Därtill upphör stödet för gamla webbläsare efter viss en tid. Du kanske inte längre kommer in på vissa webbsidor om din webbläsare är för gammal.