Hoppa till huvudinnehåll

Arenans instruktioner

Att logga in med ett Yle-konto

Logga in på Yle Arenan

Genom att logga in på Yle Arenan får du en bättre användarupplevelse. Du kan fortsätta titta på program som har blivit på hälft, och du kan få en påminnelse i din telefon när dina favoritserier får nya avsnitt. Om du vill logga in på Yle Arenan behöver du ett Yle-konto, som du kan skapa här: https://svenska.yle.fi/yle-konto.

Vad är Yle-kontot och vilken nytta har jag av att skapa ett sådant?

Yle-kontot är ett användarnamn med vilket du kan logga in på Yles alla tjänster. Med hjälp av kontot kan du till exempel spara favoritserier eller nyhetskategorier som är viktiga för dig - på alla dina plattformar. Om du av någon orsak inte har sett eller hört ett program till slut på din telefon så kan du fortsätta se eller lyssna på programmet via din dator eller smart-tv. Du kan beställa notifikationer och skapa dina egna favoritlistor på Arenan och delta i chattar eller omröstningar. Vi utvecklar ständigt Yle-kontot med nya egenskaper.

Du kan börja använda Yle-kontot via tjänster som erbjuder en inloggning, exempelvis via Yle Arenan, Yle-appen eller direkt via Ylekontots webbsida: svenska.yle.fi/yle-konto.

Du behöver bara en e-postadress och ett lösenord. Födelsedatum och kön är frivilliga uppgifter. Du kan börja använda ditt Yle-konto genast då du har bekräftat din e-postadress.

Du kan titta och lyssna på Yle Arenan inom hela EU om du via Yle-kontot verifierar att din hemkommun finns i Finland.