Arenans instruktioner

Kan inte se på alla program inom EU trots att jag har bekräftat min hemort i Finland

Du kan lyssna och se på Yle Arenans alla program med vissa apparater om du är inloggad och har bekräftat att du har en hemort i Finland.

Med smart-tv-apparater kan du tills vidare inte se på innehåll som är geografiskt begränsat. Det är tills vidare möjligt att ta del av geografiskt begränsat innehåll via Android-app, iOS-app och webbläsare.

1. Checka att du inte använder VPN

Stäng av VPN och försök på nytt. Om problemet inte löste sig, se punkt 2.

Användningen av Yle Arenan via VPN har begränsats av upphovsrättsliga skäl.

2. Ta reda på din IP-address med hjälp av nedanstående tjänst

https://www.maxmind.com/en/locate-my-ip-address

Tjänsten visar din IP-address och ungefär var din IP-address befinner sig geografiskt.

Du kan rapportera problemet genom att mejla oss din IP-address, internetleverantör och hemort till: kundservice@yle.fi.